Deze website gebruikt cookies voor analytische doeleinden / This website uses cookies for analytical purposes
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.
De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Ik zou willen weten is de oorlog in Oekraïne, bewust opgezet?? Wie wordt hier rijk van?? De oorlog in destroy?? WAPENFABRIEKEN?? Het Oekraïense volk wordt er niet beter op. Dus wie wordt hier rijker door?? De Bilderberg groep?? Dit is een heel gewone vraag.
Beste Addie,
Oorlogen worden natuurlijk bewust opgezet. Op een subtiele manier worden machthebbers tegen elkaar opgezet of hen gevraagd tegen beloning mee te doen. Niet alleen de wapenindustrie, maar ook de banken varen hier wel bij. Banken sluiten namelijk enorme leningen af met de landen die meedoen aan de oorlog om hun extra kosten te financieren. Als het land daarna in puin ligt, zoals met de Oekraïne het geval is, komen vertegenwoordigers van grote beleggingsmaatschappijen, zoals Black Rock, als aasgieren op hun prooi af. Zij kopen bijvoorbeeld enorme stukken grond op en geven de regering van het land dan weer wat speelruimte. Instellingen als het IMF (Internationale Monetaire Fonds) zijn graag bereid ook weer geld uit te lenen aan het bankroete land onder speciale voorwaarden. Bijvoorbeeld privatiseer de openbare nutsbedrijven als het water en elektriciteitsbedrijven en geef het grote bedrijfsleven kans om zaken te gaan doen in Oekraïne. Zo wordt het spelletje iedere keer weer gespeeld, ten koste van honderd duizenden doden, die deze multinationals beschouwen als bijkomende schade (collateral damage). Iedere keer betalen de burgers van het land, die helemaal niet op een oorlog zitten te wachten de prijs in bloed en lijden voor deze oorlogsspelletjes.