Duitse coronaschandaal ligt op straat, nu NL nog

Een ex-medewerker van het Duitse RIVM heeft alle coronafiles (RKI-files) ongelakt en wel naar buiten gebracht. Duitse massamedia reppen er zelfs over! Dit in tegenstelling tot Nederland waar we het tot nog toe moeten doen met enkele grotendeels zwartgelakte WOO-documenten die dankzij de alternatieve media naar buiten zijn gebracht.

Persconferentie

Gisteren gaven professor Homburg en de journalisten Velazquez en Barucker tijdens een persconferentie een toelichting op de onthulde RKI coronafiles.

Kijk de persco hieronder terug:

Vrije journalist Aya Velazquez

Velazquez

Velazquez geeft aan dat zij van een voormalige medewerker van het Robert Koch Institut (RKI) de ongelakte, ongecensureerde versie van meer dan 10 GB aan data heeft ontvangen over het reilen en zeilen van het instituut tijdens de coronatijd. Dit heeft deze persoon gedaan vanuit gewetenswroeging, om de waarheid over de coronamaatregelen in Duitsland openbaar te maken. Zij wijst er tevens op dat er binnen de overheid ook mensen zijn die blijkbaar geen totalitaire staat willen en evenmin het recht op fysieke zelfbeschikking willen aantasten.

De RKI-protocollen zijn nu op meerdere plaatsen opgeslagen, niet alleen op RKI-transparanzbericht.de.

Haar algemene conclusie na lezing van de RKI-data is dat de coronapolitiek niet gebaseerd was op rationale wetenschappelijke afwegingen, maar op politieke. Zoals bijvoorbeeld de geplande algemene inentingsplicht, de vaccinatie van kinderen, waarvoor het inistituut de wetenschappelijke onderbouwing leverde.

Het RKI wilde de vaccinatie direct breed op de gehele bevolking uittesten, ondanks dat ze wisten dat het middel niet beschermde tegen besmetting en zelfs ernstige bijwerkingen vertoonde. Toch spraken deze deskundigen zich uit voor een algemene vaccinatieplicht.

Homburg

De professor openbare financiën Stefan Homburg spreekt over zwendel. Want in de media werd gesproken over een ‘Pandemie van de ongevaccineerden’, terwijl dit volgens het RKI vakmatig onjuist was, want de gehele bevolking draagt hieraan bij. Het instituut vraagt zich af of dit in de communicatie betrokken moest worden.

RKI-Leak (I): Alle Protokolle ungeschwärzt!
Ein Whistleblower spielte uns auch die Files aus Lauterbachs Amtszeit zu. Zum Serienstart zeige ich hier den frisch enttarnten Schwindel mit der „Pandemie der Ungeimpften”.https://t.co/IExWNfakYB pic.twitter.com/d75W0GAJJr

— Stefan Homburg (@SHomburg) July 23, 2024

Hij leest verder in een van de laatste protocollen dat de pandemie geen medische was, maar een in scene gezette gebeurtenis.

RKI-Leak (II): Ende Gelände
Eines der letzten Protokolle zeigt, dass die „Pandemie” nichts Medizinisches war, sondern eine Inszenierung. Als Lauterbach das Theater beendet, ringt das RKI um die passende Sprachregelungen.

Interessant: In den ersten Protokollen 2020 sind die… pic.twitter.com/C8Dp4UL3hN

— Stefan Homburg (@SHomburg) July 23, 2024

Sterker nog, Drosten heeft bewust medische informatie achtergehouden om willekeurige lockdowns mogelijk te maken.

Toekomst

Desgevraagd heeft Homburg een uitstekende tip voor de toekomst, op welke manier mensen kunnen voorkomen dat een dergelijke situatie zich zal herhalen.

Hij zegt dat het van de bevolking afhangt of er überhaupt een pandemie komt. Kijk maar naar de aankondiging van de WHO in 2022 van de apenpokkenepidemie. Hierop werd niet of nauwelijks door de bevolking gereageerd. Alleen in New York kwam het tot een lockdown. De WHO heeft het vervolgens drie maanden aangekeken en het verder laten rusten. Dus feitelijk om een dergelijke situatie te kunnen creëren heeft de politiek de instemming van de bevolking nodig. (precies wat Rutte destijds de Nederlandse bevolking voorhield!)

Nederland

Dankzij onderzoek door Daniel van der Tuin en anderen zijn al veel feiten boven tafel gekomen over de wanmaatregelen van de verschillende kabinetten Rutte. Net als in Duitsland is hier ook de algemene tendens dat de coronamaatregelen een politieke basis hadden en geen wetenschappelijke. Ook in ons land zou het een goede zaak zijn als de stukken van het RIVM openbaar gemaakt zouden worden.

Tot nu toe is dat echter ondanks talloze WOB verzoeken niet gebeurd.

Toch weten we onder andere al dat voordat de eerste prik gezet was, vaccinatiedwang en coronatoegangsbewijs al voorbereid waren. Eveneens is bekend dat het kabinet Rutte de mondkapjesplicht invoerde terwijl ze wisten dat het niet werkte.

Zelfs de trollenacties van de denktank desinformatie zijn naar buiten gekomen, lees Steeds meer duidelijkheid over trollen-acties van overheid tegen ongevaccineerden.

Meer bronnen:

rki-transparanzbericht.de

DLMPlus coronadossier

 

Rob Vellekoop, 25 juli 2024

1 Comment

  1. Laatst een bericht dat er vaccins gemaakt gaan worden zonder label, Die komt later digitaal.
    best wel slim. Telkens als er een ziekte (zoals apenpokken) niet doorgaat moet alles weer over gestickerd worden ( naar bv vogelgriep).

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*