freedomofthepress

freedomofthepress

2 Comments

  1. Hoi Rob,
    Waar kunnen persorganisaties zichzelf nomineren voor de julian assange prijs?
    Ik wil Amadon en zijn Natu2Pers filmpje van de langste dag in 2020 wel nomineren, met de filmpjes die wij nog meer hebben over dat incident met de Romeo’s die stennis aan het maken zijn. Reden: Het is de eerste maal dat een persdienst dit bewijs kon leveren, sindsdien is de bevolking gaan opletten en konden zij daardoor veel onheil voor zijn en voorkomen.
    Zelf was ik terughoudend om dit filmpje zo (snel) en zonder veel context op het web te gooien, doch Amadon wist mij er snel van te overtuigen dat dat wel moest en waarom. Met zijn eigen whatsapp account stak hij zijn nek uit.
    Daags erop kwam RTL-5 (ofzo) Amadon in ecodorp Het Carre interviewen over de authenticiteit van dit filmpje, heel goed. Wij hebben ook die RTL filmploeg gefilmd.
    Vervolgens weigerde Amadon hun script te citeren of te bevestigen, waarop RTL besloot dit interview met hem niet uit te zenden.
    De Lange Mars Plus heeft dit filmpje van Natu2Pers op de meest correcte wijze op het internet vastgelegd. Als jij dit ook een goed idee vindt dan mag jij Amadon / Natu2Pers ook nomineren hoor.
    Overigens legt Natu2Pers ook veel verborgen rechtsgangen vast, zoals eergisteren (dinsdag 23 juli 2024) een zaak van het FIOD, gevoerd door het O.M. gericht tegen de belastingplicht van inheemse Ur-Friesen hier te lande. Wordt vervolgt/vervolgd 😉
    Hartegroet vanuit het Dutch Communication Center te Delfgauw, je toegenegen, Johan Peter Teunissen geboren Teunissen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*