De voorspellingen van de openingsceremonies van de Olympische spelen

Niet alleen de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs maar ook die van andere jaargangen deden voorspellingen die op miraculeuze wijze zijn uitgekomen. Denk bijvoorbeeld aan die van 2012 in Londen en de Spelen van 1992 in Barcelona. Toch is er een positieve keerzijde en deze komt uit Rusland. Of lijkt dat maar zo?

OS 2024

Allereerst heeft het Internationaal Olympisch Comité aangegeven dat op het het beeldmateriaal van de Spelen in Parijs copyright zit. Dat betekent dat talloze video’s en foto’s binnenkort van de platformen zullen verdwijnen. Dus kijk er nog maar even goed naar, voor je het weet zijn ze verdwenen.

We beginnen met een analyse van dichter/copywriter Jan Bennink. Nauwgezet is Jan alle beelden van de opening nagegaan en heeft gedetailleerd beschreven wat er gebeurt, maar ook welke betekenis hij hierin verbeeld ziet. Hij voegt zich bij de groeiende rij van velen die er een satanisch ritueel in zien. Zijn conclusie is dat:”Het oude Frankrijk met zijn blanke straight bevolking, zijn geschiedenis, de oude percepties van schoonheid en liefde samen met al zijn tradities moet verdronken worden in de Seine en het land over de brug moet komen naar de andere kant van de Styx (dat is de rivier van de onderwereld).” Hij ziet de ceremonie als een oorlogsverklaring tegen alles wat verankerd ligt in geloof, traditie, cultuur, gezin en seks.

Lees zijn volledige analyse hier

Anderen zien er het verval in van Europa.

Of een rechtstreekse aanval op het christendom door het satanisme. Hieronder een treffende foto van het Heilig Avondmaal van Davinci waarin Jezus omringd wordt door zijn discipelen en een tafereel op een brug over de Seine met een lesbische ‘Jezus’ in gezelschap van ‘queerness’.

Londen, 2012

Bekijk ook de angstaanjagend openingsceremonie van de Spelen In Londen. Los van de boodschap die blijkbaar de wereldbevolking moest worden ingeprent, is de link met sport erg ver te zoeken.

Tijdens de ceremonie bestormen monsters (virus) het in donker gehulde stadion. Er passeren kooien (lockdowns), we zien kinderen in talloze ziekenhuisbedden en dansend medisch personeel. Deze show lijkt een treffende voorbode van de coronatijd, acht jaar later. Kijk zelf de ceremonie nog maar eens terug.

 

Barcelona, 1992

De symboliek in de opningen speelt al veel langer, dat bleek wel in Barcelona. In een gigantische show van cellen, een cellenzee, wordt een virus binnengebracht…

Voorspellend programmeren (predictive programming)

De openingsshows zijn een sterke voorbeelden van predictive programming. Als je ervan uitgaat dat de transitie, die Jan Bennink beschrijft, van de oude naar een nieuwe door de leiders gewenste (onder)wereld dan betekent dit het volgende. De massa van kijkers wordt door de beelden van de opening psychologisch geconditioneerd met de maatschappelijke veranderingen die gepland zijn. Met andere woorden het geloof, de tradities, cultuur, het gezin- en seksleven zoals we dat nu kennen gaat op de schop.

Dat zien we overigens niet alleen bij de Spelen, maar dagelijks ook via de massamedia.

Zodra deze veranderingen ingevoerd worden (waarmee ze druk bezig zijn) dan is het publiek er al mee bekend en zegt de theorie, dan zal ze dit als een natuurlijke vooruitgang accepteren. Dit alles om openbaar verzet en commotie te verminderen. Een kwestie van inmasseren dus.

Rusland

Als je de openingsceremonie vergelijkt tussen die van Parijs en Sochi (Rusland) in 2014 tekent zich een ware breuk af. De Russen houden juist vast aan tradities, ze willen deze bewaren. De opening van hun Spelen spreekt boekdelen. Het ziet eruit als een enorme clash tussen Rusland aan de ene kant de westerse wereld aan de andere, in beeld gebracht door de openingen van 2014 en 2024 onder elkaar te zetten.

Als dit eveneens predictive programming is dan voorspelt Rusland een hele andere toekomst dan de elite die achter de presentatie van Parijs zit.

 

Meester

Volgens Matthias Desmet wil de elite, ‘a dehumanizing force’, zich manifesteren en publiekelijk erkend worden. Volgens hem heeft onze cultuur een punt bereikt waar deze macht zich steeds openlijker toont. Kijk, zegt hij, naar het groteske theater van het laatste Eurovision Songfestival en het donkere symbolisme van de Olympische openingsceremonie.

De mensheid staat op de drempel van complete slavernij en ‘de olympische opening toont hen duidelijker dan ooit wie hun meester zal zijn’.

 

Rob Vellekoop, 29 juli 2024

4 Comments

  1. De bijbel laat zien dat het gedeelte van het volk dat het goed doet, steeds kleiner wordt.
    De wereld heeft nu te maken met een stortvloed van khazaarse nepjoden met satanische zionistisch agenda. Het deel dat het nog ziet maar dan ook echt ziet met de Goddelijke bril is bizar klein aan het worden. De verhouding orthodoxe joden die tegen dit satanische gedoe is heeft met de zionistische (nep)joden een verhouding van 1 :1000000 denk ik. Hoe de Eindstrijd precies zal verlopen weten de Khazaren ook niet. Dat ze het gaan verliezen, weten ze ook niet. Dat er geen afterlife is , is een gegeven voor hen. Dus verdwijnen in de eeuwige leegte en het tandenknarsend pijn hebben van oneindige eenzaamheid, zal een verrassing worden.

    Keuzes zijn altijd individueel.
    Het kan opgelegd worden maar de laatste keuze, is de keuze van de ziel.

    Laat het een goede zijn!

  2. De BilderBerg-Groep Sloper
    De Sloper,

    De stand van zaken.

    Ruim 40 duizend doden
    Ruim 9000 kinderen vermoord
    Watervoorzieningen vernietigd
    Heb nog steeds geen bewijzen gezien van ondergrondse HAMAS Kantoren en Hotels.
    mensen opgejaagd als vee.
    Vrachtwagens met ladingen water vernietigd!…moedwillig.
    begraafplaatsen van moslimmensen vernietigd met tank.
    Mannelijke mensen op gepakt omdat ze zogenaamd Hamas-strijders zouden zijn.
    Alles wat Hitler met zijn compaantje heeft gedaan tegen de Joodse mensjes …dat doen nu de Joodse mensjes tegen de Palestijnse bevolking…..dit is zichtbaar te zien!!…..dit is GEEN leugen…ALLES is te zien via schateliet zenders die ongecensureerd uitzenden.

    163 mensen van de pers vermoord
    Leiders waar gesprek meegevoerd moet worden zijn vermoord.
    ruim 160 mensen op de Westbank vermoord

    Tientallen Libanezen vermoord

    Een goedkeuring van de Knesset dat er GEEN Palestijnse staat komt in de Gaza strook, maar dat er een joodse kolonisatie plaats gaat vinden…waar er geen plaats meer is voor de Gazanen….die moeten maar de woestijn in of de zee..is er mede gedeeld.

    Tja..ik mag een bepaalde uitspraak niet doen, dat er bepaalde mensen maar de zee in moeten…..IK MAG DAT NIET van het CIDI en van de RABBIJNEN uitspreken.

    DE MULTICULTI SAMENLEVING die mij indertijd door de strot is geduwd……wat men nu omvolking is gaan noemen.
    Zo veel mogelijk rassen met elkaar vermengen….zie en lees over DE BILDERBERG GROEP…dat was al 30 jaar geleden aan de gang.

    Zo ik ga weer lekker vloeken en tieren!!!!!…dat er weer een slachtpartij gaat plaatsvinden in het Midden Oosten…….1967!!!!!!!!!
    1 zichtbaar bewijs is er al, wie op deze planeet de as van het kwaad is!

  3. Hoe blijf je alsmaar de energie opbrengen om überhaupt nog serieus on te willen gaan met de pratende apen om je heen? Het gros in dit land is dom, dik, volgzaam en gemakzuchtig: de ideale mix om de ondergang van de mensheid tot stand te brengen!

  4. Goeie vraag, die ik mezelf ook regelmatig gesteld heb. Ik doe dit werk dertien jaar en heb al vele alternatieve nieuwssites zien komen en gaan. Soms denk ik, het is wel goed, je hebt je bijdrage nu wel geleverd. Maar uit het feit dat ik toch steeds weer mensen wakker zie worden en zie wat ze doen om onze wereld te veranderen, dan raak ik weer gemotiveerd om verder te gaan. Net zoals ik aanvankelijk na de coronatijd dacht dat ik wel uitgeschreven was over corona. Maar nee, uit de beerput komen toch weer steeds nieuwe geluiden en nieuwe bewijzen. Dat betekent dat de mens niet opgeeft. Onze overlevingsdrang is ons krachtigste wapen, machtigen zullen ons er nooit onder krijgen. Ze zullen tijdelijke successen hebben, maar daarna komt de reactie en in die tegengolf zitten we nu. Dan kan ik toch niet zeggen, dat ik ermee stop of opgeef. Iedere dag komen er mensen bij die ‘het’ inzien. Daar help ik graag aan mee. Jij toch ook?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.