Nicotine is het ultieme middel tegen o.a. corona?

Heb je je ooit afgevraagd waarom nicotine-gebruik (net als cannabis) gedemoniseerd wordt? Dat komt vanwege de uitmuntende eigenschappen die het heeft voor de gezondheid van de mens, ook in verband met corona. Als je dit over nicotine weet kan je bijna geen andere conclusie meer trekken, dan dat we getuige zijn van het zoveelste bedrog. Het biedt gelukkig ook nieuwe kansen voor slachtoffers!

Dr Ardis

De man die na drie jaar onderzoek komt met de schokkende conclusie over nicotine dat het helend werkt heet Dr. Bryan Ardis en is een gepensioneerd chiropractor, acupuncturist en voedingsdeskundige. Hij verkocht zijn opgerichte praktijken en verlegt sinds 2019 zijn focus. Die ligt op zoals hij het zelf noemt op:”Het creëren van twijfel in Big Pharma, en het herstellen van het vertrouwen in de natuur ”

Hij geeft zelf aan dat hij als onderzoeker probeert het bedrog te verwijderen in gezondheid en geneeskunde om de waarheid boven te laten komen.
Ardis geeft zijn vertrouwen aan God’s genezende kracht, die we meekregen in onze lichamen en in de natuur om ons heen.

In de video hierboven legt hij op eenvoudige wijze uit wat er met nicotine aan de hand is. Op zijn eigen website gaat hij daarop meer in detail in.

Eenvoudige wijze

Volgens Ardis hebben alle grote tabaksfabrikanten in 1994 voor Congres-hoorzittingen verklaard dat nicotine niet verslavend werkt. Wat maakt sigaretten dan wel verslavend?
Dankzij een onderzoek aan de Harvard universiteit in 2015 is gebleken dat de FDA sinds de 70-er jaren toestaat dat de tabaksproducenten 599 chemicaliën mogen toevoegen, waartussen uiterst verslavende stoffen zitten.

Het verrassende is echter dat nicotine niet alleen niet verslavend werkt, maar dat het zelfs een enorme booster voor onze gezondheid kan zijn. Volgens Ardis is aangetoond dat het middel mensen met Parkinson kan genezen (en dit eveneens kan voorkomen), maar ook Alzheimer, MS, artritis, en zelfs hersentumor. Mensen met autisme kan het helpen bij hun gedrag.

Het schijnt zelfs een uiterst bruikbaar middel te zijn voor mensen met corona-klachten.

Hij zegt:”Waarom maken ze ons zo bang voor tabak, als het in onze groente zit?”

Nicotine komt voor in aubergine, tabaksplanten, rode tomaten en groene (deze bevat zelfs 10x zoveel als zijn rode broer),  paprika, bloemkool, selderij en courgette. Dit zijn alle planten van de familie nachtschade. Tabaksplanten bevatten de hoogste concentratie aan nicotine.

Als nicotine werkelijk zo verslavend zou zijn, dan zouden mensen volgens Ardis massaal verslaafd raken aan het eten van deze groenten!

Saillant detail is dat de Engelssprekende landen in 2030 nicotine willen verbieden.

Detail

Op zijn website legt Dr Ardis uit dat het doel en het wapen van corona was het uitschakelen van de nicotine receptoren (oftewel de Alpha 7 nicotanische acitalcholine receptoren) bij mensen.

Er zijn antagonisten of middelen die een zenuwfunctie uitschakelen, dat zijn bijvoorbeeld giffen, het spike-eiwit en drugs, via de nicotine receptoren. Daarnaast bestaan er agonisten, dat zijn stoffen die de zenuwfuncties juist weer aanzetten. Een voorbeeld daarvan is nicotine.

Door corona en de covid-injecties, als antagonisten, werden zenuwfuncties uitgeschakeld, zoals als smaak, reuk, samentrekking van het diafragma, gehoor en hersenfunctie. Volgens Bryan Ardis hebben honderdduizenden mensen gemeld dat ze met het (in)nemen van om het even welk nicotine-product hun smaak en reuk en dergelijke weer terugkregen. Daarom hadden rokers baat bij nicotine tegen Covid -19, Lang Covid en geen last van covid-19 letsel.

Dankzij nicotine kan het spike-eiwit de nicotine-receptoren niet langer uitzetten, omdat deze met voorrang reageren op de stof nicotine. Hiermee lijkt het een uitgelezen middel om het spike-eiwit in ons lichaam onschadelijk te maken.

Bekijk het hier https://thedrardisshow.com/episode-nicotine-understanding-the-weapon-and-the-target

 

Rob Vellekoop, 4 augustus 2024

2 Comments

  1. Absolutly true.Vraag me altijd af waarom ze zoveel gifstoffen bij de tabak stoppen.

  2. paar jaar geleden zelf tabak gezaaid en opgekweekt. planten bleven nog een paar jaar opkomen.
    leuke bijzonder/plant met een heel zware donkere geur.
    Groeide goed, blad gedroogd maar niet gerookt.
    Maar Zoals David the Good het zegt in zijn : Grow Or Die: The Good Guide to Survival Gardening: “iedereen wil het hebben, Niemand teelt het”

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.