Wat kunnen we doen nu we weten wie echt de macht in handen heeft?

Een lezer schreef als reactie op het artikel ‘Piramide van macht en kracht:’ “Goedendag, mooi stuk alleen de vraag is wat te doen met deze informatie? Obsessief erover inlezen wat velen doen is niet de oplossing.
Maar wat kunnen we nu in onze eigen levens toepassen op basis van deze informatie?” Ik heb vier suggesties voor je.

‘Obsessief inlezen’

Ik denk dat deze lezer gelijk heeft wanneer hij constateert dat velen die op de hoogte zijn zich ‘obsessief inlezen’. Dat beschouw ik als een gebrek aan ideeën over wat aan de huidige ellendige situatie te doen is. Of als een excuus om niet door te pakken. Aan de andere kant vormen de wakkeren een minderheid die niet bij machte lijkt iets te kunnen veranderen, dus dan blijft er weinig anders over jezelf te blijven informeren.

Toch ben ik ervan overtuigd dat iedereen diep in zijn hart weet wat hij of zij moet doen, maar die cruciale stap niet wil of denkt niet te kunnen zetten. Ik haal altijd het voorbeeld aan van de joden in Duitsland in de tijd voordat de fascisten hen gingen vervolgen. Er waren er die emigreerden naar de VS, Canada of bijvoorbeeld Australië, dus zo ver mogelijk weg van Duitsland, terwijl anderen achterbleven omdat ze hoopten dat het wel los zou lopen of dat ze emigratie veel te ingrijpend vonden.

Datzelfde zie ik nu opnieuw. Er is echter een belangrijk verschil, we weten nu al dat de Great Reset en Agenda 2030 / Duurzame doelen van invloed is op de hele wereld. Met andere woorden, kan je er eigenlijk wel voor vluchten? Is het mogelijk de dans te ontsnappen in Paraguay of op het platteland van Spanje of Portugal?

Ik laat eerst even wat analyses de revue passeren en daarna geef ik vier suggesties.

Analyses

“Niemand kan zich nog permitteren een struisvogel te zijn.”

Wat is een antwoord op de analyses dat de aarde geregeerd wordt door een kwaadaardige elite, die de wereldbevolking met miljarden mensen wil reduceren en iedereen tot slaaf wil maken?

Met enige realiteitszin kunnen we stellen dat het grootste deel van de bevolking nog niet doorheeft wat er speelt. Het bewijs wordt steeds opnieuw geleverd als mensen zich tegen elkaar laten uitspelen.

Demonstranten die vechten met de politie, christenen tegen moslims, moslims tegen hindoes, Joden tegen Palestijnen, hetero’s tegen LHBTQ-ers, NAVO tegen Rusland, Oekraïne tegen Rusland. Dit zijn stuk voor stuk conflicten die ten koste gaan van de burgers. De kwaadaardige elite financiert namelijk tegelijkertijd of afwisselend beide partijen. Want dat is namelijk de eeuwenlang met succes gehanteerde methode om als klein clubje mensen miljarden anderen te overheersen.

Deze overheersing is er namelijk al veel langer en die slavernij ook. Het interesseert deze elite helemaal niet of de VS de supermacht is of China, Rusland. De leiders van deze landen trappen, geobsedeerd door macht, iedere keer weer in dezelfde val. De politici laten zich namelijk, net als de burgers, verdelen en tegen elkaar opzetten. Ze denken macht te hebben, maar worden door de kwaadaardige elite (cabal) net zo gemakkelijk afgedankt op het moment dat zij de cabal niet meer van nut zijn.

De spelletjes op de beleggingsmarkten idem dito, waar de crises om de zoveel jaar zich herhalen en banken omvallen: zij zijn allemaal onderdeel van hetzelfde spelletje. Op het spelbord zet de cabal steeds weer de juiste personen tegenover elkaar en creëert daardoor een mist waardoor we niet meer kunnen zien wie de werkelijke schuldigen zijn aan de eindeloze conflicten die de mensheid teisteren.

Ook het WEF en Schwab kunnen met een vingerknip collateral damage worden. Zij weten tal van leiders enthousiast te maken voor een Great Reset. Bevolkingsgroepen zullen door hun acties het leven verliezen of hebben dat al gedaan. Het maakt allemaal niets uit, de ware onbekende leiders en eigenaren van onze wereld zullen ook de tegenbeweging van het WEF, het verzet, op hun moment steunen. Ieder conflict wordt benut of gebruikt om de macht te behouden.

Dit lukt hen al honderden jaren op deze manier, terwijl de naïeve burger blijft denken binnen een democratie de macht te hebben door het regeringsbeleid of de regering te kunnen kiezen.

Op dit moment spelen tal van aanslagen op de mensheid tegelijkertijd. Van coronacrisis tot geoengineering en transhumanisme. Alles past binnen de agenda van de duurzame doelen van de VN.

Na veel jaren ben ik gekomen tot vier antwoorden op de vraag wat we er aan zouden kunnen.

Kennis

In de eerste plaats is kennis van dit mechanisme noodzakelijk. Geen mens kan zich langer veroorloven zijn kop in het zand te steken. De covidhoax is daar het levensgevaarlijke voorbeeld van. Tot in ieder gehucht van de westerse wereld werden mensen achterna gezeten met de injectienaald om het ‘safe and effective’ vaccin te krijgen. Onwetendheid over de krachten achter Big Pharma heeft miljoenen mensen al het leven gekost, of minimaal hun gezondheid.

Foto 123rf

Alleen kennis van zaken en het volgen van de actualiteit op dit gebied, die echter niet uit de berichtgeving van de massamedia is op te maken, verkleinen de kans op ongelukken. Vandaar dat ik blijf schrijven en informatie blijf verzamelen over de mallemolen waarin we zitten en die onze levens bedreigt. Daarom raad ik iedereen aan het alternatieve nieuws te blijven volgen om op de juiste momenten in actie te komen.

Zelfvoorzienend leven

Als je gebaseerd op de kennis die je hebt opgedaan te weten gekomen bent dat je zo onafhankelijk mogelijk moet proberen te worden van de overheid, Big Pharma en de voedingsmiddelenindustrie, dan zit er weinig anders op dan zoveel mogelijk zelfvoorzienend te gaan leven.

Om die reden vertrekken 10 duizenden uit Nederland om in landen, liefst buiten de EU, een nieuw bestaan op te bouwen. Dat betekent dat zij zo ver mogelijk weg van betuttelende overheden, onbetrouwbare voeding en een levensgevaarlijke geneesmiddelenindustrie gaan leven. Zelfs dan blijft het opletten geblazen, via de Great Reset hebben de leiders het namelijk voorzien op de bezittingen en levens van ieder wereldwijd.

Mijn ervaring met het proberen zelfvoorzienend te leven is een hele moeizame. Eerst moet je eigenlijk alles afleren, denk aan overbodig comfort en luxe en heel veel nieuwe dingen leren, zoals jezelf voeden met wat het land je oplevert. Ik leer iedere dag en ook dat mij de meest elementaire zaken, namelijk voorzien in eigen voeding en warmte, niet op school onderwezen zijn.

Probeer te ontdekken wat je minimaal nodig hebt om te kunnen overleven, als alles uit geschakeld wordt. Je zult merken dat je aan luxe niets hebt, zonder water, warmte en voeding. Luxe-artikelen als het internet, telefoonverkeer en dergelijke bieden comfort en gemak, maar we kunnen ook prima zonder.

Kleine gemeenschappen

Naast het proberen zoveel mogelijk jezelf te onderhouden met moestuin en dergelijke blijken we als individu bijzonder kwetsbaar te zijn. Ons is aangeleerd dat we alles alleen (moeten) kunnen, ‘onze eigen broek ophouden’ heette dat. In de praktijk blijkt echter dat je elkaar nodig hebt om de meest elementaire dingen te kunnen doen, bijvoorbeeld een aantal grote bomen zagen in het bos en deze transporteren. Alleen kom je niet zo ver, in je eentje ben je te beperkt. En wat denk je als je ziek bent, dan moet je toch kunnen terugvallen op hulp.

Dan blijkt dat je buren, kennissen en vrienden nodig hebt. Sterker nog dat je allianties moet smeden van groepen mensen die bereid zijn elkaar bij te staan. Beschouw het leven en wonen in een dergelijke gemeenschap als het hebben van een oase in de woestijn omgeven door hitte en gevaar. Mij is het nog niet gelukt een dergelijke gemeenschap van de grond te krijgen, maar ik geef het zeker nog niet op.

We hebben elkaar nodig. Elkaars hulp, compassie, aandacht en vriendschap. Daarmee onderscheiden we ons dan direct van de vijandige buitenwereld die op jacht is naar totale dominantie en onderwerping.

Relativeren

Tot slot raad ik iedereen aan niet alleen de gebeurtenissen, maar ook het eigen leven te relativeren. We zijn allemaal onderweg in een eeuwigdurend verhaal. Een verhaal waarbij we met ieder nieuw leven opnieuw een stukje ervaring en bewustzijn kunnen toevoegen aan onze ziel.

Ondanks alle misère zie ik toch een mensheid die iedere duizend jaar milder wordt voor zijn medemens.

Misschien maken wij zelf als mens niet meer mee dat we de slag om onze vrijheid en ons geluk winnen van de kwaadaardige cabal. Wees dan gerust dat verdere generaties er wel in zullen slagen. Wij zijn de voorposten om ervoor te zorgen dat zij uiteindelijk wel die samenleving kunnen creëren waar vrede en liefde in plaats van geweld en hebzucht regeert.

Wij zullen dan kunnen toekijken vanaf een wolk en weten dat het toch goed gekomen is met onze mensheid.

Om het anders te omschrijven:

Toen ik op een dag wakker werd en de wereld met andere ogen zag, was mijn oude leven voorbij. Dingen die vroeger belangrijk leken waren nu gekrompen tot onbeduidende rimpelingetjes. Alles lijkt zo minuscuul wanneer je het afzet tegen het heelal of tegen de eeuwigheid die oneindig is. (Uit: Nieuwe Tao).

Bronnen:

Dossier Corona
Dossier Geoengineering
Dossier zelfvoorzienend leven

 

Rob Vellekoop, 14 augustus 2024

5 Comments

  1. “Wat kunnen we doen nou we weten wie de macht heeft?” Je realiseren dat jij je eigen en enige autoriteit bént. Dat iemand anders alleen maar macht heeft over jou wanneer je die zelf afgeeft.

    Je (gaan) realiseren dat jij een goddelijk wezen bent met een enorme creatiekracht, en dat je die creatiekracht kunt aanwenden om te creëren wat je wil creëren: dat iemand anders macht over jou heeft of dat jij je eigen autoriteit bent.
    Jij kiest.

  2. Helemaal mee eens,,, ik zou willen dat ik kon ontsnappen uit deze waanzin , die langzaam aan ons opgedrongen wordt. Vergeet ook niet de verborgen wapens emf, 5g frequenties, vaccinaties, aluminium, glyfosate, een geïntegreerd wapensysteem decennialang in de maak en nu komt het allemaal samen.

  3. Je ervaringen en inzichten bieden veel stof tot nadenken. Het proces van zelfvoorzienend leven klinkt uitdagend maar ook zeer verrijkend. Het idee van kleine gemeenschappen en het belang van samenwerking resoneert sterk met mij. Misschien zijn er lokale groepen of initiatieven waar je je bij kunt aansluiten of van kunt leren om die gemeenschapsgevoelens te versterken. Het relativeren van ons dagelijks leven in het licht van het grotere geheel is een krachtige les die velen van ons kunnen gebruiken. Bedankt voor het delen van je reis en visie.

  4. De BildeRberg-Groep Sloper,
    De Sloper,

    Heb hier al vele male geschreven….

    De BildeRberg-Groep mensen zijn het as van het gehele kwaad,
    DAT zijn de echte touwtjes trekkers…Rothschilds en de Rockefellers..Steinmeyers en zo zijn er meer.
    DE beruchte Piramide.
    Wij als los lopende sofinummers hebben daar geen vat op.

    Het enige wat zij als doel hebben…creëer zoveel chaos zodat vanuit het klootjesvolk
    de roep steeds luider wordt voor ….1 regering over de gehele wereld.

    Wat ik jl gelezen heb is…dat Poetin een oorlog wil met de NAVO!!
    Is het niet andersom..gezien wat er zich nu afspeelt vanuit Oekraïne naar Rusland…De Amerikaan gaat langeafstandsraketten van 600km sturen die afgeschoten mogen worden tot aan de andere kant van Rusland…
    Dan heb ik een vraagje…wie is hier nou de echte klootzak en de agressor.
    Nederlandse politici maken zich zichtbaar schuldig aan een oorlog waar men niets mee te maken heeft…het enige wat men zegt….voor onze veiligheid…..vraagje..worden wij dan bedreigd door Rusland??
    Tot nu lees ik nog steeds Russische sites ..maar ben nog steeds niets tegen gekomen van dreigende taal naar Nederland toe.

    Bent U al bedreigd door Poetin met de oorlog hier in Nederland?
    Ik heb hier nog nooit iets over gehoord….wel bangmakerij en het klootjesvolk bang maken…ook nu dit huidige ministerje met ZIJN compaantjes.

    Valse leugens rond strooien…net als die op geblazen gasbuizen……PURE VOLKSVERLAKKERIJ-list-leugens en bedrog!!!

    Kijk liever eens vanuit Brussel…..het groter maken van EUROPA…..mag dat….wat wilde Adolf Hitler bewerkstelligen??

    Het grote Duitse Rijk,dat mocht toen niet,wat zijn al die mensjes nu aan het doen met het uitbreiden van de EU??….precies het zelfde wat Adolf Hitler ook wilde bewerkstelligen.

    Wat is nog altijd het doel?

    DE GLOBALISERING VAN DE GEHELE PLANEET ZODAT DE BILDERBERG-GROEP-MENSJES DE TOUWTJES IN HANDEN GAAN KRIJGEN OVER ALLES EN IEDEREEN….KOSTE WAT KOST!
    Ik dank U!

  5. We geven de macht over aan de ‘meerderen’ als we denken dat het heil en het onheil, het ongeluk en het geluk van buiten komt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.