Ze proberen het opnieuw….#apenpokken op herhaling

Operatie Monkeypox of apenpokkenvirus, om duidelijke redenen verbasterd tot moneypox of mpox, wordt herhaald na een mislukte poging in 2022. Lees over het verband tussen vaccinatie, gordelroos en apenpokken en je bent een gewaarschuwd mens.

Vorige keer

Het virus werd voor het eerst bij mensen vastgesteld in 1970 in de Democratische Republiek Congo, meldt WHO. Sindsdien wordt het apenpokkenvirus vooral aangetroffen in Afrika.

In 2022 deed de WHO ook al pogingen om iedereen te waarschuwen voor het apenpokkenvirus, ook toen riepen ze de internationale noodtoestand uit, en dat deden ze hier via de NOS.

Dat kwam doordat in mei 2022 er een uitbraak was die plotseling zich razendsnel verspreidde over Europa en Amerika. In 110 landen werden  87 duizend gevallen gemeld met 112 doden. Deze wereldwijde uitbraak zou volgens de Wereldgezondheidsorganisatie WHO vooral ‘homo- en biseksuelen en andere mannen die seks met mannen hebben’. ‘Het verspreidde zich van persoon-tot-persoon via seksuele netwerken’.

De Nederlandse Omroep Stichting wees het publiek er op 19 mei 2022 al op met de kop ‘Opvallende toename van apenpokken in West-Europa, ook geval in VS’. Een maand later kon er opnieuw aandacht aan besteed worden, namelijk op 21 juni 2022 met ‘Bronnen bij ophef over apenpokken’.

Na al dit voorbereidende missiewerk besluit het kabinet Rutte op 7 juli 2022 risicogroepen te vaccineren tegen het virus. Omdat de bevolking blijkbaar niet zo snel als bij corona overtuigd raakte van de noodzaak, bericht de NOS op maandag 11 juli van 2022  dat er 503 gevallen van apenpokken zijn vastgesteld en dat het vaccineren sneller en breder moet.

Volgens het RIVM is de ziekte sinds april 2022 in Nederland bij 1306 mensen vastgesteld. Daarna werd het stil rond dit virus. Dat bleek het juiste antwoord op pogingen om de wereld bang te maken voor een oud virus.

Nieuwe noodtoestand

Op dinsdag 14 augustus heeft de WHO opnieuw de noodtoestand uitgeroepen in verband met het apenpokkenvirus waarvan ze beweren dat er een nieuwe variant is.

De media pakken deze boodschap opnieuw op. De NOS kopt op 15 augustus :”WHO: opmars nieuwe variant mpox-variant is internationale noodsituatie”.

De Chinezen controleren strenger vanaf vrijdag 18 augustus aan hun grenzen mensen die uit risicogebieden komen. Deze maatregel duurt zes maanden.

Wel voegen ze eraan toe dat Mpox slechts milde symptomen geeft. Het vormt volgens een mededeling van National Administration of Disease Control and Prevention wel een gevaar voor mensen met een verzwakt immuunsysteem. (https://www.chinadaily.com.cn/a/202408/17/WS66bfe334a31060630b92387c.html)

Wodarg

In deze video praat Elsa Mittmannsgruber met Dr Wolfgang Wodarg. Hij is internist, longarts, sociaal geneeskundige, arts voor hygiëne en milieugeneeskunde en stond ooit aan het hoofd van een gezondheidsdienst. Tijdens de Mexicaanse griepepidemie was hij al een belangrijke stem tegen de paniekzaaierij van de machthebbers en dat is hij ook in de Coronatijd. DLM Plus schreef regelmatig over hem.(o.a. in Artsen komen met vernietigende informatie covid-19 vaccin (1)

Volgens hem is dat wat ons als monkeypox wordt verkocht in heel veel gevallen gewoon gordelroos, en dat is ook een van de bekende bijwerkingen van vaccinatie.

“Artsen zouden dit eigenlijk moeten inzien, maar zij vertrouwen liever op zinloze tests.” Hij zegt dat de bijwerkingen van de Corona-injecties, waaronder gordelroos, worden gebruikt om mensen bang te blijven maken. Dus de neveneffecten van de injecties zullen geld blijven opbrengen.

De bevindingen van Wodarg worden bevestigd door de foto hierboven. Dat is een foto van het Ministerie van Gezondheid van Queensland (Australië) van gordelroos naast een foto van Healthsite.com van monkeypox.

Je kunt zien dat monkeypox hetzelfde is als gordelroos (shingles). Met andere woorden een van de bijwerkingen van de covidvaccinatie is gordelroos en dit wordt aan het publiek voorgesteld als apenpokken om te suggereren dat het iets anders zou zijn dan gordelroos.

Daarmee suggereren ze dus ook dat er een nieuwe uitbraak van een virus zou zijn, zoals het coronavirus, en dat we ons allemaal maar weer moeten laten vaccineren.

Met andere woorden we moeten ons laten vaccineren tegen de bijwerking van de vorige wereldwijde vaccinatie-actie. Dat is ongeveer dezelfde truc als mensen medicijnen voorschrijven die bijwerkingen hebben waarvoor medicatie is ontwikkeld om de nevenwerking te bestrijden.

Rob Vellekoop, 17 augustus 2024

 

2 Comments

  1. De BildeRberg-Groep Sloper,
    De Sloper,

    Men heeft hier in Nederland de vrijheid van religie!!..toch…Nederland is een vrij democratisch land..toch…Nederland is ook een Europees land.

    Het Verchovna Rada-parlement van Oekraïne heeft in de laatste lezing een wetsvoorstel aangenomen dat het mogelijk maakt de canonieke Oekraïens-Orthodoxe Kerk (UOC) in het land te verbieden.
    Het onlangs aangenomen wetsvoorstel van het regime in Kiev dat de canonieke Oekraïens-Orthodoxe Kerk (UOC) verbiedt is in overeenstemming met de ‘globalistische agenda’die door het Westen wordt nagestreefd,zei voormalig officier van het Amerikaanse leger,Scott Bennett.
    Nou hoe zit het dan met Oekraïne dat o zo graag bij de EU wil komen?

    Het begint daar echt op een dictatuur te lijken.

  2. De BelideRberg-Groep Sloper,
    De Sloper,

    Duitsland is 3 keer te kakken gezet..
    1 het opblazen van de 2 gasbuizen,waardoor Duitsland andere bronnen moest aanboren,
    2 Met Duits legermateriaal Rusland binnenwandelen en daarmee de zaak gaan slopen,
    3 de Duitse economie die van het begin af aan geleden heeft onder het Oekraïne oorlogje.

    In het oostelijke deel van Duitsland zijn ze het spuugzat van dat Oekraïne gezeik…..en hier in Nederland komt dit ook steeds vaker voor….waarom zou je een corrupte dictator steunen die zijn eigen bevolking chanteert, gebruikt en misbruikt…er doen overigens geruchten de ronde in de hogere wandelgangen dat men van Zelensky af wil…dat is ook 1 van de redenen dat hij opdracht heeft gegeven Rusland binnen te gaan wandelen…..kijk eens hoeveel ballen ik heb…alleen heeft hij nu door die handeling zijn kruit verschoten.

    Vraagje…..
    Wie gaat er de gasbaten die Rusland de afgelopen 2 jaar mis is gelopen vergoeden en wie gaat er de schade betalen van die buizen.
    Wie gaat er nu in Rusland de kapot geschoten gebouwen vergoeden?

    Meneer Zelensky is van Joodse komaf…dus ja.
    meneer Bibi Netanyahu is ook van Joodse komaf.
    Het Nederlands pensioengeld gaat ook naar de Goldman Sachs Bank in de USA.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.