De werkelijkheidstrilogie van Icke is klaar

Dissident David Icke heeft met zijn derde boek ‘De Onthulling’ zijn Werkelijkheidstrilogie afgerond. Eerder verschenen ‘De Val’ en ‘De Droom’. Volgens Icke zijn er twee werelden die van kennis (van de wereldwijde heersers, de cult) en die van de onwetendheid (het publiek). De coronatijd heeft gelukkig ervoor gezorgd dat steeds meer mensen beseffen dat we worden misleid door de cult en zijn samenzweerders. Icke doet er alles aan ons kennis bij te brengen.

De Val

We zitten volgens David Icke gevangen binnen de val van de reïncarnatie, werkelijkheid en simulatie. Dat komt doordat we gemanipuleerd zijn om niet een staat van bewustzijn of de frequentie te bereiken  die ons toestaat eruit te komen. Het antwoord hierop is zelf-identiteit, dat wil zeggen je realiseren dat je niet je lichaam bent omdat dit een uiting of expressie is van de simulatie. Door je lichaam te verlaten in een staat van bewustzijn van je ware ik, kan je uit de val stappen.

“Wij zijn  hier om te herinneren wie we werkelijk zijn, Oneindig Bewustzijn”, zegt Icke. “We zitten gevangen in een ervaring als mens op een planeet Aarde.” We zijn in de val gelopen van een kwaadaardige intelligentie die ons mensen nodig heeft voor zijn voortbestaan en die alles zal doen om ons gevangen te houden.

Verkrijgbaar via Academy of Happiness

De Droom

In ‘De Droom’ onthult Icke de aard van onze werkelijkheid, wie we zijn, waar we zijn en wat de ware oorsprong is van de menselijke controle.

Uit het hoofdstuk Droomtijd van het boek kunnen we opmaken dat de matrix eigenlijk een droom is. Met te beseffen dat je niet bent wie je dacht die je was, zet je de eerste stap je los te koppelen van het programma (wat ook weer de matrix is).  De realiteit bestaat alleen omdat je erin gelooft. Icke licht dit toe met de vergelijking met een headset. Door die op te zetten en toe te kijken, ervaar je wat je waarneemt. Je bent je bewust van het waarnemen van een realiteit die je dankzij een bepaalde technologie voorgeschoteld krijgt.

Hij schrijft:”Zonder de droom kan er geen Klaus Schwab of Bill Gates zijn, geen Rockefellers of Rothschilds, geen valse werkelijkheid die een Grote Reset nodig heeft.

Verkrijgbaar via Academy of Happiness

De Onthulling

David zegt in het derde boek van de trilogie De Onthulling voort te borduren op de onthullingen die hij deed in De Val en De Droom. In het laatste boek is hij dieper dan in enig ander boek ooit, in het presenteren van de totaliteit van de benarde situatie waarin de mensheid verkeert.

Hij laat hierin zien hoe de controle van de waarneming de basis van alle controle is.

“We hebben een menselijke werkelijkheid waarin controle over de waarneming voortdurend wordt nagestreefd door controle over de informatie.” (Zie de censuur die steeds meer opgeschroefd wordt)
De boodschap dat je door controle van de perceptie de menselijke ervaring controleert, komen we in bijna elk boek van Icke tegen. In tal van varianten legt hij ons uit dat dit een van de belangrijkste fenomenen is om ons heen.

Verkrijgbaar via Academy of Happiness

David Icke

Bekijk via deze link al onze artikelen van de afgelopen jaren over Icke.

 

Rob Vellekoop, 7 september 2024

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.