Wat is er met ons bloed aan de hand? Deel 3: een stille invasie met nano IT

Foto 123rf

Een bijdrage van Fred Teunissen

Er is een stille invasie aan de gang. Langs verschillende wegen dringt nano IT in onze lichamen door. Via chemtrails, injectievloeistoffen, drinkwater en voedsel. We zijn daardoor middenin een niet zo plezierige SF-film beland. Het meest beklemmende vind ik nog dat maar heel weinigen het hierover (willen) hebben.

De afgelopen maanden kreeg ik tientallen mails van buitenlandse onderzoekers naar dit nieuwe fenomeen in mijn inbox. De ene nog interessanter (of moet ik zeggen: weerzinwekkender?) dan de andere. Ik schreef er eerder al twee berichten over (zie hier en hier), maar die artikelen bieden nog maar een beperkt beeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het gehele plaatje is heel moeilijk te ‘pakken’, want het gaat om een duizelingwekkend complex geheel. Volgens Clifford Carnicom, pionier-onderzoeker op dit gebied, zijn er – met de ontrafeling van wat er hier gaande is – enkele tientallen wetenschappelijke disciplines gemoeid.

Dat neemt niet weg dat we ogen hebben. Die kunnen door een microscoop kijken en daar in een druppel bloed of injectievloeistof dingen zien, die er niet in horen voor te komen. Het is een feit DAT je ze ziet. De grote vraag is WAT ze zijn. En daar heb je dan die tientallen disciplines bij nodig.

Hydrogel

Het onafhankelijke onderzoek van verschillende wetenschappers op meerdere plekken in de wereld richtte zich in eerste instantie op de covid injectievloeistoffen. Daarna werd het uitgebreid naar tandheelkundige verdovingsvloeistoffen, insuline en tal van andere medische substanties. Overal wordt daarin grafeen aangetroffen en wat ik, bij gebrek aan een beter woord, maar nano IT zal noemen.

Deze nano IT bouwt zich op uit een mysterieuze vloeistof die hydrogel wordt genoemd. Dit gebeurt onder inwerking van elektromagnetische straling. Zo vormen zich nano-‘devices’, zoals nano antennes, nano sensoren en nano chips (zie daarvoor tussen de links aan het slot van deze posting de video getiteld Construction).

Synthetische biologie

Maar ook zogeheten Morgellons worden aangetroffen in medische vloeistoffen en bij levendbloedanalyses. Morgellons zijn kunstmatige levensvormen, die het midden houden tussen een bacterie, een schimmel en een nanomachine (alweer bij gebrek aan betere woorden om dit te omschrijven).

Clifford Carnicom noemt deze levensvormen cross domain bacteria en het vakgebied waar ze onder vallen synthetische biologie. Het gaat dus niet alleen om harde kristallijne nano IT die we binnenkrijgen, maar ook om ‘zachtere’ nano bio-knutsels.

De regie over de operatie om ons hiermee te besmetten is in de VS in handen van het Ministerie van Defensie, oftewel het Pentagon (zie de video met Sasha Latypova in de lijst met links verderop in dit artikel). Dit blijkt uit geheime overheidsdocumenten die inmiddels met een beroep op de Freedom of Information Act zijn vrijgegeven.

Op TransitieWeb is de afgelopen jaren al veel gepubliceerd over Morgellons en Clifford Carnicoms baanbrekende werk. Zijn research heeft vooral betrekking op de biologische en chemische aspecten van dit nieuwe fenomeen. Onderzoeker David Nixon daarentegen beweegt zich meer op de IT- en communictekant ervan.

Hieronder een flink aantal links. Hopelijk draagt deze informatie bij aan een completer beeld.

Dit artikel verscheen eerder op Transitieweb.nl

Bronnen

Red Pill Blue Pill
David Nixon
(met adembenemende red pill video)

Nanotechnology in Dental Anaesthetics (and I suspect a lot of other products too)
David Nixon

Construction Video 1
David Nixon

Cyborgs R Us: The Bio-Nano Panopticon of Injected Bodies?
International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research
Valerie Kyrie en Daniel Broudy

Analyse van een video die David Nixon maakte van een opgedroogde druppel Pfizer Comirnary
Andrew Chapman

Pandora’s Polymer : Synthetic Blood and the Cross Domain Bacteria (CDB)
Clifford Carnicom

Four Mechanisms and a Future for Mitigation (or Termination)
Clifford Carnicom

The Polymerization (Clotting) of Blood : A Model
Clifford Carnicom

Human Blood vs. Synthetic Blood : The Path to the Blood Clot
Clifford Carnicom

Vaxxed vs. Unvaxxed : Blood Differences Identified
Clifford Carnicom

Disrupting the early stage growth of the Cross Domain Bacteria (CDB)
Clifford Carnicom

Fabrication Of Magnetic Microrobots By Assembly. Microrobot Swarms And Possible Mechanisms Of Shedding To The Unvaccinated
Ana Mihalcea

Calcium Disodium EDTA plus Ascorbic Acid Completely Inhibits Microchip And Nanoantenna Development In Dental Anesthetics Articaine Epinephrine, Known To Contain Graphene
Ana Mihalcea

Tobacco/ Nicotine Solution Day2 Shows Significant Inhibition Of Nano Antenna And Microchip Growth Of Pfizer’s Enbrel
Ana Mihalcea

Micro Chipping Workers And Leaked Biotech Presentation Regarding Pfizer COVID19 Nanotechnology Micro Chipping Of Humanity
Ana Mihalcea

New Findings By La Quinta Columna – Microchips Disassemble With Tobacco Solution Plus Darkfield Live Blood Analysis Of Individuals Using Nicotine Alone – Other Detox Molecules Are Recommended
Ana Mihalcea

Zombie Blood – COVID19 Vaccinated Embalmed Blood For Over 2 Years Shows Continued Self Assembly Nanotechnology Replication, Nano and Microrobot Activity
Ana Mihalcea

Sasha Latypova, interview met Clayton Morris (Redacted) 

Link: https://www.bitchute.com/video/Zscb24uOFmwE

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.