Robin de Ruiter’s voorspellende visie

Bijna 9 jaar geleden had ik mijn eerste interview met Robin de Ruiter. We bespraken false flags, vluchtelingenstromen, ISIS, een derde wereldoorlog, een cashloze samenleving en het klimaat. Vanwege de hernieuwde uitgave van zijn boek ‘George W. Bush en de mythe van al-Queda’ laat ik de schrijver opnieuw aan het woord over zaken die hij destijds analyseerde en al voorzag. De Ruiter is een internationaal vermaard auteur van een aantal standaardwerken over de nieuwe wereldorde.

De Ruiter:

Wij worden opgevoed om onze regeringen te vertrouwen en geloven dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting. Onze politieke leiders zijn niet meer dan marionetten gedirigeerd door een geopolitieke supranationale kracht. Deze bestaat uit de rijkste families op onze planeet en de machtigste multinationals. Zij worden door niemand gecontroleerd of ter verantwoording geroepen. Het doel van deze elitaire heersende klasse is de oprichting van een technocratische werelddictatuur. Het zal een dictatuur zijn die erger is dan alle voorgaande dictaturen. Het zal de goelag archipel op wereldniveau worden. In deze werelddictatuur zal een door computers gestuurde maatschappelijke orde heersen. Bovendien zal een allesoverheersende controle van het individu plaatsvinden.

Ook De Ruiter werd, net als tegenwoordig met meer tegenstanders van overheden gebeurt, verguisd als anti-semiet vanwege zijn beweringen in zijn klassieker Tetralogie. Met verve weerlegde hij echter deze beschuldigingen, je kunt hier lezen op welke manier.

Kan je aangeven op welke manier de elitaire heersende klasse die achter de schermen aanstuurt op een werelddictatuur een link heeft met de aanslagen in Parijs?

Net als bij de aanslagen van 11 september 2001 en de aanslag op Charlie Hebdo, geloven veel mensen dat moslims schuldig zijn aan en de terreuraanslagen in Parijs. Iedereen die dit gelooft, dient zijn mening te herzien. Moslims hebben niets met deze terroristische aanslagen te maken. De aanslagen in Parijs zijn een False Flag-operatie.

Voor degenen die het nog niet weten, een False Flag-operatie is een aanval op de eigen bevolking, uitgevoerd door een regering, leger of geheime dienst met de bedoeling iemand anders – sinds 11 september 2001 meestal moslims – de schuld te geven.

False Flag-operaties worden door onze politieke leiders niet alleen gebruikt om democratische grondrechten af te schaffen, ook worden ze gebruikt om goedkeuring van de bevolking te krijgen voor militair optreden tegen bepaalde landen die opkomen voor hun eigen soevereiniteit en niet willen meewerken aan de oprichting van een Nieuwe Wereldorde. Om deze aanvallen te rechtvaardigen wordt informatie gestuurd en nieuws gemaakt tot de volmaakte communicatie: propaganda. Ook de aanslagen in Parijs zijn een False Flag operatie. Niet alleen om de autochtone bevolking op te hitsen tegen de islamitische gemeenschap en angst voor moslimextremisme te creëren, maar ook om goedkeuring van de Europese bevolking voor de illegale oorlogshandelingen die de NAVO samen met de VS in Syrië uitvoeren.

In Ghouta, een voorstad van Damascus, zijn op 21 augustus 2013 honderden doden gevallen omdat het Syrische leger de stad met gifgas zou hebben bestookt. Volgens de VS zou de Syrische president Bashar al-Assad de hoofdschuldige zijn aan de gifgasaanval en moest volgens de VS daarom vertrekken. Later bleek dat de chemische aanval niet in Assad´s opdracht, maar door rebellen met gifgas uit Engeland was uitgevoerd. Het bleek een herhaling van leugens die leidden tot de oorlogen in Irak en Libië.

Tegenwoordig wordt er door de VS met geen woord meer over de vermeende gifgasaanval in Ghouta gerept. Wel blijft men volhouden dat Assad moet vertrekken. De werkelijke reden is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk weigert Assad mee te werken aan de oprichting van een Nieuwe Wereldorde. Syrië is een belangrijke machtsfactor en is een belangrijke sleutel voor het tot stand komen van de geplande globale dictatuur. Olie en oliepijpleidingen spelen daarbij een belangrijke rol.

Elke oorlog begint met een leugen en verloopt volgens bepaalde psychologische principes. Opgeblazen ideologieën, zelfverheffing en het demoniseren van de tegenpartij behoren tot de vaste bestanddelen van elke gewapende strijd. Natuurlijk is de eigen partij de enige juiste en heeft daardoor ook het volste recht om haar idealen met alle mogelijke middelen te verwezenlijken. In het huidige snelle communicatietijdperk heeft de elite speciale ‘consultants’ op de loonlijst staan: ‘spindoctors’.

Het zijn speciaal opgeleide lieden die voor de VS en NAVO van alles en nog wat verkopen. Oorlog in Irak, Afghanistan of Syrië? Geen probleem. Steeds opnieuw worden wij gemanipuleerd om illegale invasies te accepteren die we normaal gesproken zouden verwerpen.

Op welke manier past de huidige islamofobie van Europa in het plaatje van de Nieuwe Wereld Orde? Horen daar de vluchtelingenstromen ook bij?

De echte moslims zijn vredelievend. Slechts een kleine groep fundamentalisten neigt naar geweld. En dat is misschien niet eens zo gek. Sinds de aanslagen van 11 september heeft de moslim gemeenschap nogal wat te verwerken gehad. De islam is synoniem geworden voor terrorisme en ieder moslim is een potentiële terrorist.

Wat er na de aanslagen in Parijs gebeurt is nog zorgwekkender. Het roept herinneringen op. In opdracht van onze machtselite voeden politici het volk met leugens. Wij moeten een vijand hebben. Vroeger waren het de joden, tegenwoordig de moslims. De moslims zijn de joden van morgen. En wij zijn net zo onverschillig als de Duitsers in het verleden. Wij hebben de les uit het verleden blijkbaar niet begrepen! Natuurlijk hebben we nu een economisch excuus; we zijn geen racisten. Wel politiek correct!

De vluchtelingenstroom of volksverhuizing – niet alleen uit Syrië – waar we thans mee te maken hebben is door onze elite gepland. We hebben te maken met een proces waarbij de heersende elite een probleem creëert, waarvan men van tevoren weet wat de reactie van de bevolking zal zijn. Hoe meer oorlogen, hoe meer verwarring, rassendiscriminatie, economische problemen en destabilisatie van landen, des te sneller nadert de gezamenlijke mensheid het punt waarop zij een wereldregering accepteert die met ijzeren vuist het lijden van de mensen voor altijd beëindigen zal.

Uit onderzoek blijkt dat de vluchtelingenstroom een goed gecoördineerde operatie is. Men heeft ontdekt dat de VS met hulp van George Soros, een stroman van de Rothschilds, de vluchtelingenstroom naar Europa actief begeleiden. Op het Griekse eiland Lesbos is een handleiding voor immigranten in het Arabisch gevonden met de titel ‘Hoe kom ik het beste naar Europa’. Deze handleiding wordt gratis uitgedeeld en vertelt de vluchtelingen precies welke rechten ze binnen de EU hebben, geeft tips hoe men gebruik kan maken van het sociale stelsel en hoe men sociale uitkeringen kan uitbuiten.

Het boek raadt de immigrant aan op zijn rechten te staan, beschikt tevens over een uitgebreide telefoonlijst van hulporganisaties, advies, landkaarten en tips hoe men het beste kan reizen om ongehinderd de EU binnen te komen. Gefinancierd en uitgegeven wordt het boek door een NGO (W2EU), eigendom van George Soros.
Soros heeft de laatste jaren vele miljoenen geïnvesteerd in geheime operaties en revoluties. De Arabische Lente, de Russische Witte revolutie en de staatsgreep op de Maidan in Kiev zijn allemaal door Soros georganiseerd.

Wat is je mening over ISIS? Gecreëerd door de VS? Wie zit er achter ISIS? Wat is het doel van ISIS?

Voor 2012 bestond de Islamitische Staat (ISIS) niet. Abu Bakr Al-Baghdadi, de leider van ISIS, was tussen 2005 en 2009 een gevangene van de Verenigde Staten in Irak. In 2009 werd hij op mysterieuze wijze vrijgelaten.

Volgens klokkenluider Edward Snowden, werd Al Baghdadi gerekruteerd door de CIA om (ISIS) op te richten. Volgens geheime documenten, die door het Pentagon en de DIA moesten worden vrijgegeven, en daarnaast verklaringen van politici, hoge VS-militairen en de openbaringen van Snowden zou ISIS in het geheim door de VS met de medewerking van de NAVO-landen worden getraind, van wapens voorzien en financieel worden gesteund.

Dat verklaart misschien ook waarom Duitse, Canadese en Zweedse vliegtuigen met aan boord wapens, miljoenen dollars en euro’s “vermoedelijk“ bestemd voor ISIS, kort geleden in Irak door de Irakese veiligheidsdienst zijn onderschept. Daar horen wij in de media natuurlijk niets over.
olie

 

 

 

 

 

De olie die door ISIS wordt buitgemaakt in Irak en Syrië wordt naar Kurdistan vervoerd. Daar wordt de olie dankzij een recent verdrag tussen Turkije en de Koerden, als Koerdische olie gedeclareerd. Vandaar gaat het verder in een door de Rothschilds gebouwde en gefinancierde oliepijpleiding (Erbil-Türkei-Pipline eigendom van Rothschilds Firma Genel Energy PlC) naar de Middellandse zee. Van hier gaat de olie direct door naar Israël, de VS en Europa.

Met medeweten van onze politieke leiders tanken wij dus gestolen benzine. Dit gegeven en de strijd tegen Assad beantwoordt bovendien de vraag waarom de NAVO en de VS niet ISIS, maar alleen de infrastructuur van Syrië bombarderen.
De Russen die sinds 30 september 2015 ook meedoen, bombarderen daarentegen alleen doelen van ISIS. De situatie in het Midden Oosten wordt steeds gevaarlijker.

Verwacht je dat er een derde wereldoorlog zal uitbreken? Zo ja, wanneer en tussen welke partijen?

Ik denk eerder aan een grootscheepse oorlog tegen de Islamitische landen en vervolging van moslims. Zij zijn een van de grootste problemen waarmee onze elite te maken heeft. Ik geloof niet in een oorlog tussen Rusland en het Westen. Er gebeuren rare dingen achter de schermen.

Vrijmetselaar Gioele Magaldi, Grootmeester van de Grande Oriente d´Italia beweert in zijn boek Massoni: La scoperta delle Ur-Lodges, dat boven alle bekende vrijmetselaar loges, de Bilderbergers, Trilateralisten, CFR, Skull and Bones en andere bekende organisaties die de belangen van de Nieuwe Wereldorde behartigen, een aantal supergeheime UR-loges opereren (Hathor Pentalpha, Golden Eurasia, Parsifal, Three Eyes, Geburah, Compass Star Rose en Valhallla)

Het is opmerkelijk dat niet alleen de Rothschilds, Rockefellers, Obama, Poetin, Merkel, Hollande, Sarkozy, de Clintons, leden van de Bush familie, Tony Blair, Mario Draghi en alle andere belangrijke politici en persoonlijkheden, lid zijn van deze geheime loges. Volgens Magaldi zijn ook terroristen als Osama bin Laden en ISIS-chef Abu Bakr Al-Baghdadi lid van de UR-lodge. In hun geval van de Hathor Pentalpha (vertaling van Hathor is Isis).

Poetin, Merkel, Hollande, Obama en de rest zijn allemaal vrienden en broeders van elkaar. Dit alles werpt een heel ander licht op de oorlog in Syrië. In tegenstelling tot wat iedereen gelooft, is het belangrijk te weten, dat de strijd tussen Poetin en het Westen niet van ideologische aard is. Het is een doodeenvoudige strijd tussen twee rivaliserende takken binnen de elite. Waarschijnlijk om olie en gasvoorraden. Dit verschijnsel doet zich vaker voor onder de elite. Ze vechten onder elkaar, maar hebben elkaar tegelijkertijd nodig, ze zijn allen verbonden met het einddoel: een Nieuwe Wereldorde.

Volgens uitspraken van vijf eminente Grootmeester die zich onlangs hebben teruggetrokken en niet langer deel uitmaken van de vrijmetselarij, is de elite verdeeld in twee fronten. Een grote meerderheid die ons met een derde wereldoorlog, een werelddictatuur wil opleggen en een andere groep die probeert de Nieuwe Wereldorde te verwezenlijken met onze instemming, zonder geweld te gebruiken. Bijvoorbeeld ons totaal afhankelijk te maken van een speciaal computersysteem. Dit kan onder andere door het invoeren van een cashloze samenleving.

De cashloze samenleving zit er aan te komen. Het lijkt echter dat men nog ergens op wacht. Heb jij dat idee ook of kijk je hier op een andere manier tegenaan?

“Ik denk dat de invoering van een cashloze samenleving vertraging heeft opgelopen door de onenigheid die er is ontstaan tussen de verschillende leden van de elite. Dat wil niet zeggen dat het plan in de koelkast is verdwenen.

Afgelopen mei stond de procedure met betrekking tot de afschaffing van contant geld op de agenda tijdens de G7-top in Dresden. En de EU-commissie heeft het voornemen om in 2018 al het contante geld in de EU-landen af te schaffen en te verbieden. Welke argumenten men ons zal voorleggen weet ik niet. Waarschijnlijk een wereldwijde economische crash.

Afschaffing van contant geld maakt de weg vrij voor de totale afhankelijkheid van een reeds bestaand wereldwijde centraal gestuurd computersysteem. Dat wij onwetend blijven is natuurlijk essentieel. Contant geld staat voor onze keuzes en behoeften. Het reflecteert onze leefstijl en geeft onze vrijheid vorm.
Indien wij niet opletten zal het spoedig gedaan zijn met onze vrijheid. Niet alleen met de vrijheid van afzonderlijke volkeren, maar ook met die van het individu.

Na het verbod op contant geld, zal een unieke elektronische chipkaart (RFID-chip) het contante geldverkeer volledig overbodig maken. Deze chip wordt onze legitimatie om toegang te krijgen tot alles wat wij nodig hebben zoals voedsel, transport, onderwijs, gezondheidszorg et cetera.

In de praktijk betekent dit, dat degene die het computer-systeem beheert iedereen overal van afstand kan besturen. De periode van individueel zelfbeschikkingsrecht is dan voorbij. We zullen machteloze onderdanen worden, totaal afhankelijk in alle opzichten van degene die de computers beheerd.

Op welke manier kijk je aan tegen de afgelopen klimaatconferentie van Parijs? Geloof je in de opwarming van de aarde of heb je daarover andere ideeën?

De zogenaamde opwarming van de aarde is bedrog. Dat de polen niet smelten en de temperatuur op Antarctica nog steeds daalt, wordt ons niet verteld. Ook het gegeven dat het in warme streken, zoals in Miami, plotseling sneeuwt en ze getroffen worden door een golf van ongekende kou wordt buiten het nieuws gehouden.

De zogenaamde klimaatveranderingen die we de laatste jaren waarnemen zijn het gevolg van de HAARP-installaties die met hun reusachtige antennes de ionosfeer verhitten. Onze elite houdt zich bezig met bepaalde experimenten, een vorm van ecoterrorisme waarmee ze het klimaat kunnen beïnvloeden, aardbevingen en tsunamis veroorzaken door gebruik te maken van elektromagnetische golven.

De leugen over de opwarming van de aarde is door Edmund de Rothschild bedacht. Hij verklaarde tijdens het 4e World Wilderness Congress 1987, dat CO2 de oorzaak was van de globale opwarming. Bewijzen voor opwarming van de aarde werden niet geleverd. Wel presenteerde Rothschild een plan om de armste landen te helpen de opwarming tegen te gaan.

Rothschilds agent, de toenmalige secretaris-generaal voor de VN, Maurice Strong zorgde er vervolgens voor dat het plan tijdens de VN-top van Rio de Janeiro 1992 zonder enige discussie werd goedgekeurd.
Rothschild beweerde dat er veel geld nodig was om de arme landen te helpen de opwarming tegen te gaan. Daarvoor had hij een nieuwe bank de Global Environment Facility (GEF) opgericht.

Het GEF-geld om de armste landen te helpen de opwarming van de aarde tegen te gaan wordt door het Internationale Monetaire Fonds (IMF) gedrukt. Dit geld wordt door de GEF uitgeleend aan de armste landen in de wereld. Deze landen worden gedwongen wurgcontracten met hoge rentepercentages te ondertekenen waardoor ze het geleende geld nooit terug kunnen betalen.

Dat is voor de Rothschilds geen echt probleem. Hij had er voor gezorgd, dat tijdens de VN-top van Rio de Janeiro, de regeringsleiders van 179 landen werden verplicht jaarlijks miljoenen aan belastinggeld aan de GEF-Bank te schenken. Ons belastinggeld dient dus als onderpand voor die landen die de leningen niet kunnen terugbetalen. De miljoenen aan belastinggeld zijn we dus zonder meer kwijt.

Daarnaast dwingt de GEF ook de arme landen waaraan ze geld uitlenen, een onderpand te geven. Wanneer deze landen de aflossingen niet kunnen betalen zijn ze verplicht een deel van hun grondgebied aan de Rothschilds GEF-Bank af te staan. Om welke gebieden gaat het? Altijd gebieden rijk aan minerale rijkdommen. Zo zijn in Zuid-Amerika grote gebieden in de Amazone rijk aan olie en goud overgegaan in handen van de Rothschilds. Met toestemming van onze politici eigenden zich de Rothschilds reeds meer dan 30% van onze planeet toe.

Tot slot. Welke raad kan je geven in het streven de wereld tot een aangename plek te maken voor iedereen? Hoe kunnen we dat het beste aanpakken?

Na de verbazingwekkende gebeurtenissen die ons in de wereld van vandaag ten deel vallen dienen we voorbereid te zijn op nog veel grotere veranderingen die binnenkort diep in ons eigen leven zullen ingrijpen.

We staan kort voor de ’Transitie’, of ‘Paradigmaverandering’; waarvan door diverse politici en de media al langer melding wordt gemaakt. De ´Transitie´ is niet het begin van een nieuwe maatschappij met een nieuwe manier van leven, maar een technocratische dictatuur.

Het internationale netwerk dat de wereld op een zeer geraffineerde wijze haar wil oplegt, is voor velen zichtbaar. Maar dat is niet genoeg. Het wordt tijd, dat iedereen bank, bier, televisies en hun mobiele telefoon even vergeten. Als wij passief blijven komen wij in een nieuw soort van duistere middeleeuwen terecht.

De activiteiten van onze machtselite dienen beslist aan de kaak gesteld te worden. Iedereen kan hieraan op zijn manier een bijdrage leveren. Bovendien moeten wij waakzaam en kritisch zijn. Waakzaam zijn betekent vooral je niet in slaap te laten sussen door de massamedia. We moeten niet alles wat ons meegedeeld wordt, voor zoete koek aannemen en slikken, maar zelf denken en beoordelen.

Onze grote vergissing is dat wij dingen LATEN gebeuren; wij voelen ons niet verantwoordelijk. Wij weigeren steeds onze collectieve verantwoordelijkheden te onderkennen. We staan nu kort voor een totaal verbod op contant geld (2018). De vraag is… LATEN WIJ DIT GEBEUREN. Staan wij dit toe, net als de invoering van digitaal geld en de euro? Om ons individueel zelfbeschikkingsrecht en vrijheid te garanderen is het essentieel dat afschaffing van contant geld een halt wordt toegeroepen.

Wat kunnen we doen?

2018robinderuiter

-Betaal waar nog mogelijk altijd met contant geld
-Boycot alle bedrijven, winkels, supermarkten et cetera waar men niet langer met contant geld kan betalen
Alleen met inzet op meerdere fronten kan men een algemeen verbod op contant geld tegenhouden
-Informeer uw familie, vrienden, buren, enzovoort over het gevaar de noodzaak dat contant geld niet mag worden afgeschaft.

Daarnaast ligt er een mogelijke oplossing besloten in onze wetgeving en het gedachtegoed er achter. Indien wij tegen dictatuur zijn vinden we in onze grondwet (Klassieke en Sociale grondrechten) en verschillende Koninklijke besluiten legitimiteit. Het staat daar zwart op wit. Ons recht tot zelfbeschikking ligt besloten in de grondwet. Onze machtshebbers die de totstandkoming van een werelddictatuur beogen stellen geen belang in wetgeving zoals deze.

Het wordt tijd dat onze volksvertegenwoordigers in de tweede kamer aan het werk gaan. Met hulp van onze grondwet en bepaalde Koninklijke besluiten bestaat een mogelijkheid de komst van de Nieuwe Wereldorde uit te stellen (zie voor uitleg mijn boek 2018 – De komst van de transitie). Dat wil niet zeggen dat het gevaar daarmee ook geweken is. Onze machtselite zal in ieder geval jaren achter op het schema geraken of de moed misschien wel opgeven.

In 2013 hebben wij het 200-jarig bestaan van bovengenoemde wetgeving ‘gevierd’. Echter, wat viel er te vieren? Alles is geofferd aan het Gouden Kalf, en geen land zo plat als Nederland: er is hier geen berg waar Mozes vanaf kan dalen om het volk een oorvijg toe te dienen.

Robin de Ruiter

Geboren werd de auteur op 6 maart 1951. Zijn jeugd bracht hij voornamelijk door in zijn geboorteplaats Enschede. Als jonge jongen verhuisde hij met zijn ouders naar Spanje. Hier studeerde hij onder meer theologie, geschiedenis en Spaans waarvan hij in 1973 en 1974 zijn titels behaalde. Tegenwoordig woont de Ruiter in Ecuador, waar hij een teruggetrokken leven leidt.
Zijn carrière begon De Ruiter als freelance schrijver voor Spaanstalige tijdschriften op het gebied van politiek en religie. Met zijn Spaanse publicaties verwierf hij zich een naam in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika.

Nederlandse publicaties

bloedlijnen-20141-200x275

* George W. Bush en de Mythe van al-Qaeda: De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001

* Ontsluierd

* De Europese superstaat

* Tetralogie

* Coronacrisis-het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij

* Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges

* Nathalie, bekentenissen van een topmodel

* Adolf Hitler pleegde geen zelfmoord

* De verborgen macht achter de Jehova’s getuigen

* Het Joegoslavië Tribunaal – de vermoorde onschuld van Slobodan Milosevic

* 2018 Een wereld zonder contant geld

 

Alle boeken zijn verkrijgbaar via Academy of Happiness.

Rob Vellekoop, 22 december 2015 en 14 september 2024

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.