De levensgevaarlijke mening van (on)gevaccineerden: de tikkende tijdbom

Foto 123rf

Het is een sluimerend conflict dat tot explosie kwam in coronatijd. Nu likken de partijen hun wonden, vergaren ongevaccineerden info om hun gelijk te bewijzen, terwijl gevaccineerden het liefst erover zwijgen.Wat brengt de toekomst? Met een WHO die alles uit de kast haalt om een nieuwe prikronde te rechtvaardigen? Onderschat de hoogspanning van het meningsverschil over de zin of onzin van vaccinaties niet.

Conflict

Het verschil van mening over de noodzaak van vaccinaties bestaat nog altijd. Het is een reden geweest tijdens de coronatijd voor familievetes en conflicten, voor uitsluitingen en beroepsverboden, voor onderdrukking en politiegeweld.

Met zijn allen hebben we de Grote Onenigheid toegedekt. Er over praten blijft alarmerend moeizaam. Naar voren gebracht door overheden en vermenigvuldigd door de massamedia blijft het mogelijk dat de meerderheid van de bevolking opnieuw wordt opgezweept tot discriminatie van de tegenstanders van de prikken.

De tijdbom tikt, zij het heel stilletjes, nog altijd.

Ingegraven

De farmaceutische industrie is stil, althans in het openbaar. Hun lakeien in de vorm van lobbyisten struinen nog altijd de parlementen af. Overheden zijn verder gegaan met hun prikcampagnes alsof er geen oversterfte, myocarditis-explosie of andere slachtoffers door het vaccin zijn gevallen. De daders van de oorlog tegen de mensheid met de miljoenen slachtoffers lopen nog steeds vrij rond.
Beide bevolkingsgroepen, zowel de voor- als de tegenstanders hebben zich ingegraven.
De tegenstanders hebben luidkeels van zich laten horen door met meer bewijzen te komen van de dodelijke gevaren van covid en andere vaccins en het bedrog van de farmaceutische multinationals met de misleiding door overheden.
De voorstanders lezen en luisteren naar de massamedia en stellen zich hiermee gerust. Hen is van jongs af aan ingeprent dat vaccins bedoeld zijn om ernstige epidemieën te bestrijden. Dat zou heel succesvol zijn en de wereldbevolking miljoenen doden hebben bespaard. Zij willen niet twijfelen aan dit fundament, deze pilaar van vertrouwen in de overheid, die immers het beste met de bevolking voorheeft.

Dwang

Er is een uiterst belangrijk verschil tussen de voor- en de tegenstanders. De tegenstanders doen een beroep op hun vrijheid en de liefde voor de medemens. Terwijl de voorstanders in het algemeen er niet voor terugdeinzen de tegenstanders onder dwang te laten vaccineren. Of hen te discrimineren en uit te sluiten van hun rechten alsof het melaatsen zijn.

Aan die kant overheerst boosheid en woede. Hoe halen mensen het in hun hoofd om vaccinaties te weigeren? Ze vormen in hun ogen een ernstige bedreiging van hun gezondheid.
De tegenstanders snappen niet dat de voorstanders nadat ze geprikt zijn, het nodig vinden dat de tegenstanders ook geprikt moeten worden. Zij zouden na vaccinatie toch beschermd moeten zijn door het vaccin?

Gevaren

De meeste tegenstanders zijn zich bewust van de gevaren die zij lopen door besmetting shedding door gevaccineerden Denk aan de polioprik of waterpokken die in de bijsluiters aangeven dat hiermee anderen met polio/waterpokken besmet kunnen raken.
Het gevaar voor de ongevaccineerden is nog niet geweken. In de wetgeving van verschillende landen zijn noodmaatregelen verankerd waarmee mensen die vaccinaties weigeren het leven onaangenaam gemaakt kan worden.
Daarnaast is er het gevaar bij bloedtransfusie om via bloed van gevaccineerden (je weet niet van wie het bloed afkomstig is) alsnog die stoffen binnen te krijgen waartegen je je door weigering van de prik hebt verzet.
Ook is er de kans op herhaling van de schandalige discriminatie van ongevaccineerden ten tijde van een epidemie.
Kortom de enige manier om de angel uit het conflict te halen is en blijft toch communicatie. De vaccinatie-tegenstanders kunnen niet rusten met het informeren van de anderen. Alleen als de meerderheid van de bevolking weet welk smerig spel met hen is en wordt uitgehaald kunnen ze pas inzien dat we met elkaar inentingen moeten weigeren.
Meer informatie over corona en het coronatijdperk vind je hier
Rob Vellekoop, 15 september 2024

2 Comments

  1. Eigenlijk vraag je je gewoon af waarom je nog serieus zou willen omgaan met mensen in deze tijd … Het lijkt wel alsof de meerderheid om je heen gewoon knotsgek gestoord geworden is.

  2. In2026 is het zover dat er een vaccinatie paspoort wordt ingevoerd .
    Dus de ongeprikten mogen dan niet meer op reis .

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.