Groeien kunstmatige wormen in ons lichaam?

Het klinkt als science fiction, maar het is al tientallen jaren oud: wetenschappers hebben een substantie ontwikkeld waaruit kunstmatige levensvormen groeien dankzij elektromagnetische straling. Dit wordt met allerlei verwarrende termen aangeduid en schijnt bij groepen mensen in hun lichamen aangetroffen te worden. Enkele deskundigen luiden de noodklok.

Hydrogel en morgellons

Het wordt steeds duidelijker dat er mensvijandige nano high-tech in de covid injectievloeistof zit. De vakterm daarvoor is hydrogel. Een mysterieuze substantie, waaruit zich kunstmatige levensvormen kunnen ontwikkelen. Dr. Ana Mihalcea onderzocht bloedmonsters van gevaccineerden en ongevaccineerden en trof daarin onnatuurlijke rubberachtige structuren aan.
(https://www.dlmplus.nl/2023/06/04/dr-ana-mihalcea-hydrogel-verandert-de-mens-in-een-cyborg/)

Dat aan de ontwikkeling hiervan tientallen jaren is gewerkt blijkt onder meer uit onderzoek van dr. David Martin naar patenten (video’s 2021 en 2023).

Hydrogel is een vloeibare substantie waaruit zich – onder invloed van elektromagnetische straling – nano machines (zoals nano chips en nano transistoren) en synthetisch-biologische structuren kunnen opbouwen, volgens Dr. Ana Mihalcea.

Wat Mihalcea aantreft in bloedmonsters van haar patiënten lijkt op de Morgellons die Clifford Carnicom vond in materiaal dat afkomstig is uit chemtrails en uit wonden van mensen die lijden aan het zogenaamde Morgellons syndroom. Carnicom noemt deze kunstmatige levensvorm een cross domain bacteria.
Fred Teunissen beschrijft deze morgellons ook in zijn boek ‘Hemel onder vuur‘.

Het hiervoor benoemde hydrogel is ontwikkeld door het Amerikaanse leger volgens Dr. Madej. Het is nanotechnologie, dat de mogelijkheid biedt een verbinding te leggen met Artificial Intelligence. Op deze manier kan het menselijke lichaam verbonden worden met bijvoorbeeld een smartphone, de cloud, enzovoort.

Nadat de verbinding tot stand gebracht is, blijft deze permanent aanwezig, 24 uur per etmaal, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar, volgens deze dokter in een video tijdens de coronacrisis.

Nano-structuren

Dr. John Campbell wijst hij op een onderzoek van twee wetenschappers die nano-structuren hebben aangetroffen in covid-mRNA-vaccins. Het gaat om enkele miljoenen per millimeter injectievloeistof. Campbell kijkt er met verbijstering naar. Fred Teunissen beschrijft hoe Campbell korte tijd na publicatie van zijn video deze verwijderde van YouTube.

Volgens het voorgaande kan een dergelijke nanostructuur het gevolg zijn van het elektromagnetisch bestralen van hydrogel.

Ook de Spaanse Vijfde Colonne komt tot dergelijke conclusies.(La Quenta Columna).

Volgens Mihalcea in haar artikel is het mogelijk de kunstmatig opgebouwde nanostructuren uit elkaar te laten vallen, maar dit biedt geen garantie dat deze later niet zichzelf weer opbouwen. Het onderliggende programma blijft aanwezig. Over een langere periode blijkt deze technologie zich op te bouwen en weer af te breken. Over nicotine meldt ze dat dit zeker positieve effecten kan hebben, maar dat het niet het zelfopbouwende vermogen van de nanotechnologie aantast.

Bekijk eventueel ook deze video van de site van Dr David Nixon.com over de gevonden nanostructuren in de injecties.

Conclusies

Ana Mihalcea luidt de alarmbel. Ze brengt samen met het Carnicom Institute en andere wetenschappers zoals Dr David Nixon meer en meer bewijs naar buiten dat deze synthetische biologie de mensheid heeft geïnfecteerd en dat dit het opstapje is naar de AI synthetische biologische agenda voor het Transhumanisme.

Rob Vellekoop, 22 september 2024

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.